Foto op canvas

Foto op canvas

Herinneringen… dat zijn vaak de mooiste souvenirs die we mee naar huis nemen na een reis. Foto’s zijn voor mij het ideale haakje om die herinnering aan op te hangen.

Mijn probleem? Vroeger schoot ik in een vakantie een of twee fotorolletjes vol. Dat waren maximaal 72 foto’s dus. Nu, met je mobiele telefoon als camera in je broekzak, schiet ik tijdens vakanties vaak meer dan 400 foto’s. Ik heb inmiddels ruim 22.000 foto’s in mijn iCloud Foto Bibliotheek. En dan wordt het toch een beetje een bomen/bos verhaal.

En zo verdwijnen die haakjes voor de herinneringen tussen alle andere haakjes. Maar heel zelden ga ik achter mijn computer zitten om eens op mijn gemak foto’s te bekijken. Meer foto’s dus, maar echt genieten van de herinneringen die erbij horen doe ik nauwelijks.

Recent ben ik daarom toch weer begonnen met zo nu en dan wat foto’s af te laten drukken. Die zet ik dan in een foto frame op een kast in de woonkamer. Zo blijven de herinnering wat langer warm, zeg maar.

Herken je dit probleem? Vast wel!

De oplossing? Foto op canvas

Als je een mooie foto van je laatste reis een mooie, prominente plek in de huiskamer wilt geven, dan zou je ‘m op canvas kunnen laten drukken. Leuk ook naast bijvoorbeeld een wereldkaart op hout waarop je al je reisbestemmingen bijhoudt. Een mooie baklijst eromheen maakt het geheel helemaal af.

Van de Canvas Company mocht ik een foto op canvas laten drukken en ik kreeg er een mooie baklijst bij. En toen kwam het moeilijkste. Uit die 22.000 foto’s in mijn iCloud Foto Bibliotheek een foto kiezen die ik graag aan de muur zou willen hangen.

Lang niet al die foto’s zijn van Japan, maar voor dit review wilde ik er toch wel foto kiezen die ik Japan genomen had. Nog 10.000 foto’s…

Na een poosje wikken en wegen koos ik voor deze foto.

Foto op canvas: Kasteel Himeji

Deze foto heb ik in januari 2017 genomen in Kasteel Himeji.

Het bestelproces

Het maken van de bestelling is eenvoudig. Je kiest het formaat waarop je de foto wilt laten afdrukken, je kiest de foto en je voegt eventueel een baklijst toe.

De levering

Binnen 24 uur had ik de bestelling in huis. Maar… de baklijst ontbrak. Alleen de foto op canvas was geleverd.

Een foutje kan natuurlijk altijd gebeuren, zelfs als je een product besteld voor een review. Ik heb direct een mailtje gestuurd naar de klantenservice en de baklijst werd direct nagezonden. Met excuses.

We bestellen tegenwoordig van alles online, en ja… dan gaat er wel eens iets niet helemaal volgens plan. Waar een goede webwinkel zich dan ook echt onderscheidt is op het gebied van klantenservice. Wetend dat er een professioneel service team klaar staat bij de Canvas Company geeft jou als klant het vertrouwen om juist hier je fotoproducten te bestellen.

Conclusie

Inmiddels hangt de foto op canvas in mooie baklijst bij mij in de huiskamer herinneringen op te roepen aan mijn laatste reis naar Japan.

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je herinneringen langer en prominenter te maken, denk dan eens aan een foto op canvas in je huiskamer.

De foto en bijbehorende baklijst in dit artikel zijn ter beschikking gesteld door de Canvas Company.

1 gedachte over “Foto op canvas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.