Japans eten

Japans eten

Op deze pagina

Leestip

De Bijbel van de Japanse keuken is wat ons betreft een van de beste Japanse kookboeken.

Japanse kookboeken: De bijbel van de Japanse keuken

De Japanse keuken is bijzonder veelzijdig. Niet voor niets werd washoku, zoals deze cuisine in het Japans heet, in 2013 door de UNESCO uitgeroepen tot Cultureel Werelderfgoed. Ga zelf aan de slag met een van onze authentieke Japanse recepten of verdiep je in de basis ingrediënten die de zo typisch Japanse smaak maken.

Japans eten

De unieke culinaire ervaringen van de Japanse keuken hebben we voor je onderverdeeld in hapklare onderwerpen. Kies hieronder het onderwerp waar je meer over wilt lezen.

 • 6 goede Japanse kookboeken

  6 goede Japanse kookboeken

  Wat is er nou leuker dan experimenteren in de keuken? Kook je graag Japans, dan zijn deze 6 Japanse kookboeken voor jou.

 • Authentieke Japanse recepten

  Authentieke Japanse recepten

  De Japanse keuken is enorm uitgebreid. Deze authentieke Japanse recepten zijn eenvoudig zelf thuis te maken met ingrediënten uit de Nederlandse supermarkt.

 • Basis ingrediënten van de Japanse keuken

  Basis ingrediënten van de Japanse keuken

  De Japanse keuken kent een aantal basis ingrediënten die in veel recepten terug komen. Kook je graag Japans, dan kun je hiervan grotere porties kopen.

 • Japanse thee, de 5 lekkersten

  Japanse thee, de 5 lekkersten

  De subtiele smaak van Japanse thee is een wonderlijke, verfijnde ervaring. Hier lees je wat de 4 lekkerste Japanse thee soorten zijn.

 • Streetfood in Japan

  Streetfood in Japan

  Streetfood is hip, lekker en geeft je een super authentieke ervaring van een stad of land. Het authieke Japanse streetfood is daarop geen uitzondering.