Op deze pagina
Kook jij graag Japans? Bekijk dan ook eens onze selectie van must-have Japanse kookboeken.
Buta no shoga-yaki
In Japan gebruiken we vaak varkensvlees om gerechten te maken. Je kunt er veel lekkere dingen mee maken. Buta no shoga-yaki is een eenvoudig te maken recept van varkensvlees met gember. Gelukkig is er in Nederland gewoon in de supermarkt varkensvlees te koop, dus kan ook jij dit Japanse gerecht maken.
Uiteraard moeten we het gerecht nog wel op dit typisch Japanse smaak brengen. Hiervoor maken we gebruik van een combinatie van basis ingrediënten. Dit gerecht wordt op smaak gebracht met behulp van de basis ingrediënten links bovenaan deze pagina.
We beginnen met het snijden van de ingrediënten en maken daarna de Japanse basis die zorgt voor de smaak. Daarna bakken we het gerecht in een koekenpan en serveren we het met rijst en salade. Het gerecht is niet moeilijk om te koken, dus zullen we het samen maken?
Het recept

Bestel de Japanse ingrediënten in dit recept online bij Seikatsu.nl.