Auto huren in Japan

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  James 2 jaren, 8 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4359 Reactie

  James
  Sleutelbeheerder

  Hebben jullie ervaring met autohuur in Japan? Wij zoeken een 4wd Mpv voor 6 pers.

  #4361 Reactie

  James
  Sleutelbeheerder

  Ik heb wel een paar keer een auto gehuurd in Japan ja. Ik had zelf een Japans rijbewijs dus was het nooit een probleem. Ik heb me wel laten vertellen dat je met een internationaal rijbewijs soms wat meer moeite hebt. Op luchthavens valt dat wel mee. Ik wil wel even rond kijken voor je. Waar wil je huren en terug brengen?

  #4362 Reactie

  James
  Sleutelbeheerder

  Plan is nu, vliegen op Tokyo. met shinkansen RI Nagano daar auto huren en op gemak via Hakuba, zao onsen, Hokkada naar Hokkaido daar dan in Sapporo of Asahikawa de auto inleveren en vliegen op tokyo.

  #4363 Reactie

  James
  Sleutelbeheerder

  Je kunt tegenwoordig via internationale boekingsites prima auto’s huren in Japan. Kijk bijvoorbeeld eens op HolidayCars.com.

  Er zijn ook een aantal Japanse bedrijven waar je terecht kunt. Probeer Tocoo! Car Rental eens. Dat is een bedrijf dat contacten heeft bij een aantal verschillende verhuurbedrijven en zich voornamelijk richt op buitenlandse toeristen.

  Ook Nippon Rent-a-Car heeft vaak goede tarieven.

  Verder hebben de grote Japanse automerken in elke stad een verhuur depot. Zie bijvoorbeeld Nissan Rent-a-Car of Toyota Rent-a-Car.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: Auto huren in Japan
Mijn informatie: