Japans les volgen

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  James 2 jaren, 6 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #5864 Reactie

  Brahim

  Hoi James,

  Van de zomer ga ik naar Japan en zelf spreek ik geen Japans. Voordat ik op vakantie ga naar Japan wil ik eerst een cursus Japans klasikaal gaan volgen om echt wat basic ‘dingen’ te leren. Je kan hierbij denken aan eten bestellen of de weg vragen. Via Google ben ik op 2 website gekomen, namelijk:

  1 http://www.japanstaalonderwijs.nl/site/
  2 http://www.japansecultuur.nl/

  Beide zijn in de omgeving Amsterdam, dus dat is wel handig voor mij. Alleen zie ik geen reviews of recencies van personen die er zijn geweest. Weet jij hier misschien iets van? of weet je misschien een andere school/curus of dergelijke.

  Alvast bedankt,

  Brahim

  #5867 Reactie

  James
  Sleutelbeheerder

  Beste Brahim,

  Beide scholen bieden goede cursussen aan. Met de mensen van http://www.japanstaalonderwijs.nl/site/ (de school heet NiCHiRAN trouwens) heb ik contact en die kan ik je in ieder geval aanbevelen.

  Toevallig beginnen ze komende vrijdag avond met een cursus “Japans op Reis”, wat precies is wat jij zoekt volgens mij. Die cursus kost EUR 80 voor 5 lessen.

  Dat is wellicht direct een mooie gelegenheid om tegen niet al te veel geld deze school te verkennen om te zien of je er misschien verder zou willen.

  Aanmelden kan via http://japanstaalonderwijs.nl/site/inschrijfformulier.php. Als je inderdaad kiest voor deze cursus, laat ze dan even weten dat je er via Ervaar Japan terecht gekomen bent.

  Gr. James

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Japans les volgen
Mijn informatie: