Cursus Japans

Cursus Japans

Op deze pagina

Meer dan Japans leren

Via edX.org leer je van alles over de Japanse cultuur. Kies bijvoorbeeld een cursus over de geschiedenis van Japan, of over de problemen van een vergrijzende samenleving.

edX

Als het op Japans leren aankomt kun je een heleboel zelf doen zonder dat het je geld kost. Je kunt bijvoorbeeld ons gratis werkblad hirakana & katakana downloaden om zelf een begin te maken met het leren van het Japanse schrift of je kunt je gratis abonneren op een podcast. Maar als je serieus de taal wilt leren kom je op een punt dat de gratis middelen niet ver genoeg gaan. Dan is het tijd om eens te kijken naar een cursus Japans.

Het cursusaanbod

Er zijn een aantal aanbieders van prima lesprogramma’s waarmee je een goede stap kunt zetten in je ontwikkeling door middel van structuur en professioneel lesmateriaal. De volgende taalcursussen hebben een goed ontwikkeld lespakket waarmee je in een paar maanden de basis van de Japanse taal prima onder de knie krijgt.

Laudius

Doe je zaken met Japan of ga je er naartoe op reis? Bij Laudius heb je de beginselen van de Japanse taal binnen 3 maanden onder de knie.

Dit programma is met name gericht op spreekvaardigheid en alledaags taalgebruik. Je leert niets wat je niet direct nodig hebt en kunt je dus focussen op de basics.

NHA

Deze cursus focust zich op alles wat je nodig hebt voor een (zaken)reis naar Japan, met o.a.:

  • basisconversatie, zoals begroetingen
  • cijfers en tijd
  • de weg vragen
  • noodgevallen en medische vragen
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning