Yamanouchi

Yamanouchi

Apen die baden in warmwater bronnen omgeven door sneeuw. Wellicht een van de meest bekende plaatjes van Japan. Je vindt ze hier in Yamanouchi.

Fukui

Fukui

Fukui, aan de Japanse Zee kust heeft op het eerste gezicht weinig te bieden maar in de bossen en rotsachtige kusten rond de stad vind je wel wat pareltjes.

Inuyama

Inuyama

Inuyama hondenberg Inuyama, wat letterlijk “hondenberg” betekent, is een kleine stad onder de rook van Nagoya. Het stadje is met name bekend vanwege het kleine maar prachtige kasteel, een van de weinige originele houten kastelen van Japan. Inuyama excursies Inuyama accommodatie

Nagano

Nagano

Nagano ligt diep in de bergen en is dan ook erg geliefd onder wintersporters. Maar ook in de zomer is Nagano een leuke stad om te bezoeken.

Het oude centrum van Takayama

Takayama

Diep in het Hida gebergte ligt Takayama, een traditionele stad waar vroeger de meubels voor het hof in Kyoto vervaardigd werden.

Matsumoto

Matsumoto

Matsumoto is de tweede stad m de prefectuur Nagano en voornamelijk bekend vanwege Kasteel Matsumoto. De stad ligt midden in de Japanse Alpen.

Shirakawa-go

De karakteristieke huizen van Shirakawa-go, met strodaken die bijna de grond raken, staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Kasteel Nagoya

Nagoya

Nagoya is een moderne stad. Je vindt er weinig tempels en cultuur maar je kunt er uitstekend ervaren hoe het moderne Japan reilt en zeilt.

Kanazawa geisha wijk: Higashi Chaya

Kanazawa

De geschiedenis leeft in Kanazawa. Je vindt er nog geisha en samoerai wijken en je kunt er de sfeer van het oude Japan opsnuiven.