Hotels in Fujikawaguchiko

Hotels in Fujikawaguchiko

Op deze pagina

Zoek & boek

Zoek en boek jouw perfecte overnachting in Fujikawaguchiko via een van onze partners:

Een bezoek aan Fujikawaguchiko kan bijna niet zonder overnachting. Er is zoveel te zien in de omgeving dat een dagtrip vanuit Tokyo simpelweg niet genoeg is. Dit is een plek om helemaal tot rust te komen, dus snel op zoek naar hotels!

Treinen vanuit Tokyo komen aan in Kawaguchiko, centraal gelegen aan het grootste van de vijf meren in de regio. Het stadje zelf ligt ingeklemd tussen het Kawaguchiko Meer en Mount Fuji en is de perfecte uitvalsbasis om het gebied te verkennen. Een uitgebreid openbaar vervoer netwerk rijkt vanaf hier tot in alle uithoeken van de regio. Omdat de regio vrij uitgestrekt is, moet je wel goed kijken waar je een hotel boekt. Op deze pagina lees je waar je het beste kunt beginnen met zoeken.

Openbaar vervoer in Fujikawaguchiko

Hotels in Kawaguchiko

Als centrale transport hub van de regio is Kawaguchiko de beste keuze als uitvalsbasis. Vanaf hier heb je met het openbaar vervoer een goede verbinding met de bezienswaardigheden. Hier hangt de sfeer van een echte stad met leuke restaurantjes, barretje en winkels.

Het centrum van het stadje ligt aan de zuidzijde van het meer. Voor iets meer rust en een mooi uitzicht over het meer en Mount Fuji vanaf je hotel kamer kun je beter kiezen voor een hotel aan de noordzijde van het meer. Hier vind je een aantal typisch Japanse hotels met onsen baden.

Hotels in Kawaguchiko

Hotels in Yamanaka

Het plaatsje Yamanaka ligt op de oostelijke overs van het Yamanakako Meer. Hier is het een stuk rustiger dan in Kawaguchiko. Als dat is wat je zoekt, dan zit je in Yamanaka gebeiteld. Bovendien heb je ook vanuit hier een prima verbinding met een aantal van de belangrijke bezienswaardigheden van de regio.

Voor de rust zit je hier uitstekend en omdat Yamanaka aan de oostzijde van Mount Fuji ligt heb je vanaf hier een goede verbinding met Hakone. De westzijde van het vijf meren gebied ligt echter wel een heel eind weg, dus als je voor Yamanaka kiest zorg dan dat het een bewuste keuze is.

Hotels in Yamanaka