Jogasaki Kaigan

Jogasaki Kaigan

Tours

Verdiep je ervaring met een georganiseerde tour. Boek bij een lokale touroperator op het Viator platform.

Viator

Jogasaki Kaigan is een van de meest spectaculaire stukken van de oostkust van het Izu schiereiland. Het is onderdeel van het gebied Izu Kogen, een populair vakantieoord 10 kilometer ten zuiden van het stadje Ito. Een wandelpad van 10 kilometer voert over de kliffen.

Het populairste stuk van de wandelroute is de 23 meter lange Kadowakizaki Hangbrug die 48 meter boven het water bungelt. Vlakbij de brug staat een vuurtoren met een gratis observatieplatform vanwaar een groot stuk van de kustlijn te zien is.

Jogasaki Kaigan
De 23 meter lange Kadowakizaki Hangbrug bungelt 48 meter boven het water.

Bereikbaarheid Jogasaki Kaigan

Vlakbij de hangbrug is een ruime parkeerplaats. Het openbaar vervoer is ook een mogelijkheid. Het dichtstbijzijnde treinstation op de spoorlijn die langs de oostkust van het Izu schiereiland loopt is Jogasaki-Kaigan Station. Dit station wordt alleen bediend door stoptreinen. Vanaf hier loop je in 20-30 minuten naar de Kadowakizaki Hangbrug.

Veel reizigers kiezen echter voor Izu-Kogen Station. Hier stoppen ook de Limited Express treinen vanuit Tokyo. Vanaf hier neem een bus richting Kaiyo Koen en stap uit bij de halte Izu Kaiyo Koen. De busrit van Izu-Kogen Station naar Jogasaki Kaigan duurt ongeveer 10 minuten.