Magome-Tsumago Trail

Magome-Tsumago Trail

Magome-Tsumago Trail

Tijdens de Edoperiode was het de leenheren van de provincies verplicht om regelmatig de hoofdstad (Edo, het tegenwoordige Tokyo) te bezoeken. Deze reizen dienden te voet te worden ondernomen. Zo ontstond er een landelijk dekkend netwerk van wegen die de regionale centra met Edo verbonden.

De Nakasendo was een van de twee routes tussen Edo en Kyoto. De andere, de Tokaido volgde de kust en was dus langer. De Nakasendo leidde door het bergachtige binnenland.

In de Kiso Vallei is een stukje van de Nakasendo bewaard gebleven: de Magome-Tsumago Trail. Deze 8 kilometer lange wandelroute loopt van Magome naar Tsumago.

De Magome-Tsumago Trail neemt je mee naar het Japanse platteland zoals het er eeuwen geleden ook uitzag. Het pad voert langs huizen en velden, door bossen en over heuvels. In de richting van Magome naar Tsumago daal je meer af dan dat je klimt, dus dit is de richting die veel wandelaars kiezen.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

De wandelroute loopt tussen Magome en Tsumago en is goed bewegwijzerd.