Midland Square

Midland Square

Midland Square

Midland Square

De wolkenkrabber Midland Square is met een hoogte van 247 meter het hoogste gebouw in Nagoya. In het gebied rond Nagoya Station neemt het aantal wolkenkrabbers gestaag toe. In de kelder en op de eerste vier verdiepingen zit een groot aantal winkels. Er zitten dure boetieken, wat “gewonere” winkels en leuke restaurants. Op de vijfde verdieping zit een grote bioscoop.

Waarschijnlijk ben je niet naar Japan gekomen om te shoppen, dus ben je vrij snel klaar op de eerste vier verdiepingen van Midland Square. Leuker voor de toerist zijn de bovenste drie verdiepingen. Hier vind je de Sky Promenade, een openlucht observatiedek met een uitstekend uitzicht op een aantal bezienswaardigheden van de stad. Je kijkt zo naar binnen bij de JR Central Towers vlakbij en ook Kasteel Nagoya en Nagoya Haven zijn goed te zien.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Midland Square ligt pal tegenover Nagoya Station en is dus prima te bereiken per trein en metro.