Toyota Kaikan Museum

Toyota Kaikan Museum

Toyota Kaikan Museum

Toyota Kaikan Museum

De stad Nagoya is het industriële hart van Japan. De belangrijkste industrie is de autoindustrie. Toyota, de grootste autoproducent van Japan, is net buiten de stad gevestigd in een volledig eigen stad: Toyota City. Hier staan de fabrieken, wonen de arbeiders en staan de kantoren van de autoproducent. Naast de kantoren staat het Toyota Kaikan Museum.

In het museum worden nieuwe technologie gepresenteerd. Ook is het Toyota Kaikan Museumhet beginpunt van tours door de fabriek. Deze tours vinden een maal per dag plaats op maandag t/m vrijdag in zowel Japans als Engels. De tour duurt 2,5 uur en is gratis maar een reservering is noodzakelijk. Via de website hieronder kun je een reservering maken. Ben je in het weekend in Nagoya en wil je toch wat zien van Toyota, neem dan een kijkje in het Toyota Automobiel Museum.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Vanaf het centrum van Nagoya neem de metro Tsurumai-lijn richting Toyota-shi. Vanaf het station neem de bus richting Toyota Kinen Byoin en stap uit bij de halte Toyota Honsha-mae.