Satoyama Tours

Satoyama tour

Satoyama tour

In Takayama kan je meer doen dan alleen een wandeling maken in “Kleine Kyoto”, zoals het centrum van de stad ook wel genoemd wordt. Je kunt er ook het echte countryside leven in Japan ervaren. De laatste jaren is een bezoek aan een satoyama in de regio erg populair onder de buitenlandse toeristen. Het woord satoyama beschrijft de plek waar bergen en dorpen elkaar ontmoeten, zoals plekken waar men rijst en groenten verbouwt in het veld en bomen kapt voor brandstof in de berg achter het dorp.

Schrijf je in voor een satoyama tour en ervaar het duurzame leven van de lokale bevolking die hier al generaties lang woont. Stap samen met een gids op de fiets en geniet van het mooie landschap van het gebied. Hoor de verhalen over interessante lokaal cultuur, geschiedenis en de manier van leven.

Satoyama Experience

Kies je satoyama tour

  • 3,5 uur: Ontdek het Japanse plattelandsleven met deze 22 kilometer lange fietstocht
  • 2,5 uur: Een iets kortere, vlakke route uitermate geschikt voor families met kinderen

Bereikbaarheid

De fietstours vertrekken vanaf het kantoor van Satoyama Experience in Hira Furukawa. Vanaf Takayama neem je de trein naar Hida-Furukawa station. De rit duurt ongeveer een kwartier. Vanaf het station loop je in een paar minuten naar Satoyama Experience.