Yudanaka Onsen

Yudanaka Onsen

Het dorpje Yudanaka Onsen, in de bergen van Yamanouchi net buiten Nagano, trekt al hinderden jaren bezoekers met haar warmwaterbronnen. Het gebied rond het station is relatief modern, maar naar mate je verder de helling op loopt wordt de sfeer traditioneler. Yudanaka Onsen is meer ontwikkeld dan het naburige Shibu Onsen.

Het centrum van het dorp ligt rond Yudanaka Station, het eindpunt van de spoorlijn vanaf Nagano. In het stationsgebouw ligt een openbaar badhuis, zodat je direct na aankomst de warmwaterbronnen kunt proberen. Als je niet direct klaar bent om volledig uit de kleren te gaan, begin dan met het gratis voetbad direct naast het station.

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Tickets & Tours

Bereikbaarheid

Yudanaka Onsen ligt aan het einde van de Nagano Dentetsu spoorlijn. De stoptrein vanaf Nagano doet 70 minuten over de rit. Met de sneltrein ben je, tegen betaling van een kleine toeslag, 20 minuten sneller.