Excursies

Excursies

Japan is prima zelfstandig te ervaren. Het is veilig en je hoeft niet bang te zijn dat je afgezet of bestolen wordt. Wat natuurlijk overal ter wereld geldt: achtergrondinformatie voegt een extra dimensie toe aan je ervaring. Excursies kunnen mogelijk wat toevoegen aan je ervaring.

Je kunt Japan ook ervaren met een professionele gids aan je zijde die je die achtergrond aanreikt. Vooral in Tokyo en Kyoto zijn uitstekende tours beschikbaar waarmee je op plaatsen komt die je in je eentje nooit gevonden zou hebben.

Boek een excursie


Uiteraard kun je in Japan bij lokale tour operators direct excursies boeken. Er zijn echter ook een aantal grote internationale websites waar je dezelfde tours kunt boeken. Voordeel is natuurlijk dat je makkelijk een veel groter aanbod kunt vergelijken en dat je zonder taalproblemen een boeking kunt maken en beheren.

Onderstaande boekingssites hebben een ruim aanbod van volledige excursies tot toegangstickets tot populaire attracties.

GetYourGuide

GetYourGuide

Ervaar Japan is partner van GetYourGuide, een organisatie die wereldwijd reizigers verbindt met lokale gidsen. Alle tours zijn direct te boeken via het platform, gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Klook

Klook

Het aanbod van Klook komt in grote lijnen overeen met dat van Rakuten Travel. Kaartjes voor de meeste attracties zijn ook bij Klook verkrijgbaar.

Rakuten Travel

Rakuten Travel

Rakuten Travel is onderdeel van het Japanse internetbedrijf Rakuten en heeft met name in Japan een groot aanbod. Hier vind je niet alleen honderden excursies, maar kun je ook je toegangskaartjes voor populaire attracties boeken.

Tokiotours

Tokiotours

Tokiotours is een netwerk van lokale gidsen in Japan dat gespecialiseerd is in het aanbieden van Nederlandstalige dag tours in Tokyo, Kamakura, Nikko, Kyoto, Osaka, Nara, Nagasaki, Kagoshima, en Karatsu. Ze bieden goede prijzen en gezellige, deskundige gidsen. Vermeld bij boeking dat je via Ervaar Japan bij Tokiotours terecht bent gekomen voor een presentje tijdens de tour!

Viator

Viator

De reisorganisatie Viator is een van de grootste aanbieders van excursies ter wereld en onderdeel van TripAdvisor. Via deze site worden veel privé tours aangeboden.

Withlocals

Withlocals

Bij Withlocals boek je een ervaring met een echte local. De focus ligt op unieke privé ervaringen waarbij het contact met de lokale inwoners centraal staat.

Veelgestelde vragen


Moet ik een excursie boeken om Japan optimaal te ervaren?

Natuurlijk niet. Japan is vrij toegankelijk en er is vrijwel nergens waar je niet zonder excursie komt. Het voordeel van een excursie is vooral dat je lokale expertise kunt aanboren om je ervaring completer te maken.

Wat zijn populaire excursies?

Veel reizigers boeken een workshop om de Japanse cultuur beter te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een theeceremonie, een kookworkshop of een kimono ervaring.

Hoe weet ik of een excursie goed is?

Op de boekingssites die wij aanraden kunnen reizigers die eerder een excursie gedaan hebben een beoordeling achter laten. Via die beoordelingen kom je er snel achter of een bepaalde excursie iets voor jou is.