Nunobiki Herb Garden Ropeway

Nunobiki Herb Garden Ropeway

Nunobiki Herb Garden Ropeway

De Nunobiki Herb Garden Ropeway is een kabelbaan die bezoekers vanaf de top van de wijk Kitano-cho een stuk de bergen van de Rokko bergketen op brengt. De kabelbaan vertrekt vanaf Shin-Kobe Station, het Shinkansen station van Kobe. Onderweg komt de kabelbaan langs de Nunobiki Watervallen en maakt een tussenstop bij het midden station alvorens aan te komen bij het top station. Vlak naast het top station ligt een observatiedek met een prachtig uitzicht over de stad, de haven en de baai.

Tussen het midden station en het top station van de Nunobiki Herb Garden Ropeway liggen de Nunobiki Herb Gardens, een van de grootste kruidentuinen van Japan. Halverwege de tuinen staat een grote kas waarin allerlei tropische planten groeien en bloeien. Op het dek van de kas is een gratis voetenbad. Vergeet dus niet om een klein handdoekje in je tas te stoppen om je voeten af te drogen.

Rakuten Travel

Tickets

Ervaar Japan werkt samen met tour website Rakuten Travel. Via Rakuten Travel koop je veilig en eenvoudig vooraf je toegangskaartjes voor de belangrijkste bezienswaardigheden.

Bereikbaarheid

Het basis station van de Nunobiki Herb Garden Ropeway ligt op een paar minuten lopen van Shin-Kobe Station. Vanaf Sannomiya loop je er in ongeveer 15 minuten heen, maar je kunt ook de metro Seishin-Yamate-lijn nemen.