Hakone Onsen

Hakone Onsen

Hakone Freepass

Maak 2 of 3 dagen onbeperkt gebruik van vrijwel al het vervoer in de Hakone regio. Boek je Hakone Freepass veilig online via Klook.

Klook

De onsen warmwaterbronnen van Hakone vormen al eeuwenlang een populair kuuroord. Ruim 10 bronnen leveren warm bronwater aan de vele badhuizen en ryokan in de Hakone Onsen regio. Veel van de badhuizen en ryokan liggen in Hakone-Yumoto. Vanuit hier loopt de Hakone Tozan Railway dieper de bergen in. Dat maakt dit dorp een goede uitvalsbasis om de rest van Hakone te verkennen. Een populaire route is het Rondje Hakone. Ook dieper in de regio en aan de oevers van het Ashinoko Meer vind je veel onsen ryokan.

Als bezoeker van het gebied kun je overnachten in een ryokan. Alle ryokan in het gebied zijn aangesloten op een van de Hakone Onsen bronnen. Ook als je Hakone bezoekt als dagtrip vanaf Tokyo kun je baden in de bronnen. Veel ryokan stellen hun baden open voor dagjesmensen, maar je kunt ook kiezen voor een van de badhuizen in de omgeving.

Bereikbaarheid Hakone Onsen

De bronnen in Hakone-Yumoto zijn makkelijk te bereiken vanaf Tokyo per trein. Vanaf Shinjuku verzorgt de private spoorwegmaatschappij Odakyu een rechtstreekse verbinding met Hakone-Yumoto. Hier kun je overstappen op de Hakone Tozan Railway of de bus om dieper de regio in te reizen.

Hakone Freepass

Met de Hakone Freepass maak je onbeperkt gebruik van een aantal verschillende vervoersmiddelen in Hakone, een goede keuze als je 2 of 3 dagen in Hakone doorbrengt.. Boek de Hakone Freepass eenvoudig en veilig met de widget links/bovenaan deze pagina.

Hakone Freepass