Kusatsu Onsen

Kusatsu Onsen

Weer in Kusatsu Onsen

Komende dagen in Kusatsu, Gunma
zaterdag
zondag
maandag
13 apr
14 apr
15 apr
Kusatsu Onsen
Kusatsu Onsen
Kusatsu Onsen
3°C
5°C
6°C
15°C
16°C
17°C
half bewolkt
onbewolkt
onbewolkt

In de bergen van de prefectuur Gunma, niet ver van Nagano en Karuizawa, ligt Kusatsu Onsen. Het water uit de vele onsen warmwaterbronnen zou alle ziektes genezen behalve een gebroken hart. De bronnen werden eeuwen geleden ontdekt maar werden pas aan het eind van de 19de eeuw door het grote publiek ontdekt. De Duitse dokter Erwin Baelz, een externe adviseur van de keizer van Japan, stelde dat het water uit de bronnen goed zou zijn voor de gezondheid.

Het dorp ligt op zo’n 1.200 meter hoogte in de bergen. Behalve warmwaterbronnen kun je hier ook uitstekend genieten van de natuur. In de zomer zijn de wandelpaden populair en in de winter de skipistes. Uiteraard wordt een dag in de natuur hier afgesloten met een bad in een warmwaterbron.

In deze reisgids nemen we je mee op reis naar dit resort-achtige bergdorpje. Onder het kopje Zien & doen vertellen we je over de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio en onder het kopje Vervoer leggen we je uit hoe je hier heen reist. Als je dan eenmaal bent aangekomen en op zoek gaat naar een slaapplaats helpen we je onder het kopje Hotels de beste plek te vinden om te overnachten.

Zien & doen in Kusatsu Onsen


 • Kusatsu Kuuroord

  Kusatsu Kuuroord

  De vele onsen warmwaterbronnen van in de regio hebben het Kusatsu Kuuroord het karakter van een waar resort gegeven.

 • Mount Kusatsu-Shirane

  Mount Kusatsu-Shirane

  De vulkaan Mount Kusatsu-Shirane is een populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

 • Yubatake

  Yubatake

  Yubatake, het heet-water-plein van Kusatsu Onsen, is de belangrijkste warmwaterbron in het dorp.

Tours & excursies

Ontdek de leukste dingen om te doen in Kusatsu Onsen. Boek tickets en activiteiten online met de besteprijsgarantie! Lees beoordelingen over populaire tours en attracties in Kusatsu Onsen.

Kusatsu Onsen

Vervoer


Hotels


Het dorp heeft als kuuroord natuurlijk een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Veel van de hotels en traditionele ryokan hebben een eigen bad gevoed door een van de ondergrondse warmwaterbronnen.

Centrum

Vrijwel alle hotels en ryokans liggen langs de smalle straatjes van het knusse centrum. Het dorp is niet groot en alles ligt op loopafstand.