Keisei Skyliner

Skyliner

Tickets

Koop je Skyliner kaartje eenvoudig en veilig online via Klook en bespaar 10%.

Klook

Tokyo heeft twee grote internationale luchthavens, Narita Airport en Haneda Airport. De Skyliner is een trein van de private spoorwegmaatschappij Keisei Railway die Narita verbindt met het centrum van de hoofdstad. Narita Airport ligt ongeveer 60 kilometer buiten de stad en er zijn verschillende treinverbindingen. De Skyliner is verreweg de snelste optie met een reistijd van slechts 41 minuten.

Na de Shinkansen is dit de snelste trein van Japan met een operationele topsnelheid van 160 kilometer per uur. Alle zitplaatsen in de trein zijn gereserveerde zitplaatsen, dus je bent altijd verzekerd van een stoel. Bovendien is er in iedere wagen veel ruimte voor koffers.

LET OP: De Japan Rail Pass is niet geldig op deze trein.

Keisei Skyliner

Route Skyliner

Op Narita Airport maakt de trein twee stops: bij station Terminal 1 en bij station Terminal 2 & 3. Daarna voert de route non-stop naar Nippori waar de lijn aansluit op de Yamanote-lijn. De laatste stop is Ueno, een van de grootste stations van Tokyo.

Route Skyliner

Kaartjes

Een kaartje voor de Skyliner kost ¥ 2.570 voor een enkele reis, inclusief stoelreservering. Kaartjes zijn te koop op alle stations waar de trein stopt. Voor buitenlandse reizigers geldt een speciale aanbieding. Bestel je voor vertrek je kaartje online dan betaal je ¥ 2.300.

Via de widget links bovenaan deze pagina bestel je veilig en snel je kaartje bij onze partner Klook. Let wel op dat kaartjes na bestelling niet meer te annuleren zijn.

Alternatieven

Behalve de Skyliner is er nog een Limited Express trein die Narita met het centrum van Tokyo verbindt. Een reguliere forensentrein is ook een optie en verder kun je kiezen uit verschillende buslijnen:

  • Narita Express, de Limited Express trein van JR verbindt Narita in ongeveer 60 minuten met Tokyo Station en rijdt verder naar Shinjuku. Deze trein vertrekt iedere 30-60 minuten. Een enkele reis kost ¥ 3.000. Op deze trein is de Japan Rail Pass geldig.
  • JR Sobu-lijn, dezelfde lijn waar ook de Narita Express gebruik van maakt. Reguliere treinen op deze lijn doen ongeveer 90 minuten over de reis tussen Narita en Tokyo Station maar je betaald geen Limited Express supplement. Deze optie kost ¥ 1.340.
  • Airport bussen vertrekken vanaf verschillende treinstations. Van Tokyo Station vertrekt iedere 15-20 minuten een Airport Limousine Bus die 100 minuten over de rit doet en ¥ 2.800 kost.