Tokashiki Eiland

Tokashiki Eiland

Tours

Verdiep je ervaring met een georganiseerde tour. Boek bij een lokale touroperator op het Viator platform.

Viator

Tokashiki Eiland is het grootste van de Kerama Eilanden. Dit eiland is iets minder populair dan Zamami Eiland, maar hoe dan ook prima geschikt voor een tropische strandvakantie. De twee beste stranden van Tokashiki Eiland, Aharen Strand en Tokashiku Strand, liggen aan de westzijde. Beide stranden zijn populair, wat zich uit in een aantal strandtenten en tour winkeltjes.

Van januari t/m maart kun je vanaf hier whale watching tours boeken. Grote kuddes bultruggen trekken vanuit de koude noordelijke wateren naar de warmte van Okinawa om te paren. Whale watching tours zijn te boeken bij de tour winkeltjes aan de stranden en bij de accommodaties.

Bereikbaarheid Tokashiki Eiland

Vanaf Naha op het hoofdeiland van Okinawa vertrekt 2 á 3 keer per dag een snelle veerboot die je in ongeveer 35 minuten naar de haven van Tokashiki brengt. Ook vertrekt er 1 keer per dag een auto veerboot, die twee keer zo lang over de overtocht doet. Vanaf de haven van Aharen vertrekt twee maal per dag een kleine veerboot richting Zamami en Aka. Kaartjes hiervoor moeten wel minimaal een dag van tevoren geboekt worden.