Hatenohama Strand

Hatenohama Strand

Tours

Verdiep je ervaring met een georganiseerde tour. Boek bij een lokale touroperator op het Viator platform.

Viator

Het strand van Hatenohama is het populairste strand op het tropische eiland Kume. Uniek is dat dit strand op een 7 kilometer lange zandbank ligt voor de kust van het eiland. Zwemmen mag alleen in het rustige water aan de noordzijde van de zandbank. Neem je snorkel mee, want er is een aardige verscheidenheid aan tropische vissen te ontdekken onder water. Op de zandbank zijn toiletten, maar verder helemaal niets.

Kume Eiland is onderdeel van de archipel van Okinawa. Het eiland is per vliegtuig te bereiken vanaf het hoofdeiland van de archipel en vanaf Tokyo. Het Hatenohama Strand ligt ten oosten van het eiland op ongeveer 5 kilometer uit de kust. Vanaf het Eef Strand op Kume Eiland varen bootjes naar de zandbank.

Er is geen beschutting op Hatenohama Strand en de zon is hier erg sterk. Zorg dus voor een goede zonnebrand crème met een hoge SPF factor.

Hatenohama Strand

Bereikbaarheid Hatenohama Strand

Hatenohama Strand is alleen bereikbaar per boot. Langs het Eef Strand aan de oostkust van Kume zitten een aantal touroperators die je met een bootje hierheen kunnen brengen.