Bruggen van Miyako

Bruggen van Miyako

Bruggen van Miyako

Bruggen van Miyako

Naast het hoofdeiland van de Miyako Eilanden liggen een aantal kleinere eilanden, waarvan er 3 verbonden zijn met het hoofdeiland door bruggen. Alle 3 de bruggen van Miyako lopen over een prachtig blauwe zee en zijn tolvrij voor zowel auto’s als fietsen en voetgangers. Ook zonder een bestemming aan de overkant is het leuk om de bruggen over te steken.

Bruggen van Miyako

Irabu Brug

Met 3,5 kilometer de langste van de 3 bruggen van Miyako en bovendien de langste tolvrije brug in Japan. De Irabu Brug verbindt het hoofdeiland met Irabu Eiland. De luchthaven Miyako Shimojishima Airport ligt hier, dus arriveer je met Jetstar dan zul je sowieso deze brug oversteken.

Bruggen van Miyako

Kurima Brug

Deze 1,7 kilometer lange brug verbindt het hoofdeiland met het veel kleinere Kurima Eiland ten zuidwesten. Vanaf het Ryugujo Observatie Dek op Kurima Eiland heb je een mooi uitzicht over de brug.

Bruggen van Miyako

Ikema Brug

De kortste van de 3 is Ikema Brug, met een lengte van 1,4 kilometer. Deze brug verbindt het hoofdeiland met het kleine Ikema Eiland. Dit is een leuk eiland om op je gemak te verkennen met een aantal prachtige verborgen stranden en een vuurtoren op de punt.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

De drie bruggen van Miyako zijn met de auto, de fiets of te voet over te steken.