Yoshino Kaigan Strand

Yoshino Kaigan Strand

Yoshino Kaigan Strand

Yoshino Kaigan Strand

De stranden van de Miyako Eilanden zijn de meest bekend attractie. En niet voor niets! De prachtige stranden behoren tot de besten van Japan. Het beste strand om te zwemmen is Maehama Strand, maar ga je liever snorkelen dan moet je bij Yoshino Kaigan Strand zijn. Op de eilanden is dit de snorkel locatie bij uitstek.

Zodra je het water in stapt zwemmen de kleurrijke tropische vissen rond je voeten. Een paar passen verder het water in struikel je bijna over een spectaculair koraalrif met een grote hoeveelheid aan onderwaterleven. Bij een van de strandtentjes kun je een snorkel huren. Ook zijn er toiletten en douches beschikbaar.

Iets ten zuiden van het Yoshino Kaigan Strand ligt de 2 kilometer lange landtong Kaap Higashi-Hennazaki met aan het einde een 43-meter hoge vuurtoren. Dit is een van de mooiste plekken op het eiland.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Yoshino Kaigan Strand strekt zich uit langs de zuidoost kust van de Miyako Eilanden. Bus 1 rijdt ongeveer een keer per twee uur van Hirara naar Yoshino. Kom je met een huurauto of huurfiets dan is er in de directe omgeving van het strand genoeg ruimte om te parkeren.