Yoshino Kaigan Strand

Yoshino Kaigan Strand

Tours

Verdiep je ervaring met een georganiseerde tour. Boek bij een lokale touroperator op het Viator platform.

Viator

De stranden van de Miyako Eilanden zijn de meest bekend attractie. En niet voor niets! De prachtige stranden behoren tot de besten van Japan. Het beste strand om te zwemmen is Maehama Strand, maar ga je liever snorkelen dan moet je bij Yoshino Kaigan Strand zijn. Op de eilanden is dit de snorkel locatie bij uitstek.

Zodra je het water in stapt zwemmen de kleurrijke tropische vissen rond je voeten. Een paar passen verder het water in struikel je bijna over een spectaculair koraalrif met een grote hoeveelheid aan onderwaterleven. Bij een van de strandtentjes kun je een snorkel huren. Ook zijn er toiletten en douches beschikbaar.

Iets ten zuiden van het Yoshino Kaigan Strand ligt de 2 kilometer lange landtong Kaap Higashi-Hennazaki met aan het einde een 43-meter hoge vuurtoren. Dit is een van de mooiste plekken op het eiland.

Bereikbaarheid Yoshino Kaigan Strand

Het strand van Yoshino Kaigan strekt zich uit langs de zuidoost kust van de Miyako Eilanden. Om er te komen neem de fiets, een huurauto of kies voor het openbaar vervoer. Kom je met een huurauto of huurfiets dan is er in de directe omgeving van het strand genoeg ruimte om te parkeren. Kies je voor het openbaar vervoer, neem dan de volgende bus:

  • Buslijn 1 rijdt ongeveer een keer per twee uur van Hirara naar Yoshino.