Mihama American Village

Mihama American Village

Mihama American Village

Mihama American Village

Het Mihama American Village ligt op het eiland Okinawa, hoofdeiland van de gelijknamige archipel. Het complex lijkt op een Amerikaans winkelcentrum, met uiteraard een aantal winkels en restaurants uit Amerika. In het omliggende gebied zijn een aantal Amerikaanse legerbases gevestigd. Voor de soldaten van de bases is het een nostalgisch uitstapje, terwijl het voor de locals een kijkje is op de cultuur van hun militaire buren.

Veel winkels verkopen Amerikaanse kleding en restaurants serveren Amerikaanse gerechten. Er is ook ander vermaak, waaronder een groot reuzenrad en een bioscoop. Het naastgelegen Sunset Beach is een populaire spot voor barbecues en om de zonsondergang te zien.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Vanaf de Naha Bus Terminal neem bus 28, 29 of 120 en stap uit bij de halte Mihama American Village Iriguchi. De rit duurt ongeveer 40 minuten.