Kansai Hiroshima Area Pass

Kansai Hiroshima Area Pass

Kansai Hiroshima Area Pass

Bestel de Kansai Hiroshima Area Pass via Klook en ontvang direct een voucher waarmee je de pas af kunt halen op een van de inwisselpunten die ook gelden voor de Japan Rail Pass.

Bestel de Kansai Hiroshima Area Pass bij Klook

Met de Japan Rail Pass reis je onbeperkt met de trein in heel Japan. Maar wat als je nu niet heel Japan op je reisschema hebt staan? Dan is het natuurlijk zonde om meer te betalen dan nodig.

De Kansai Hiroshima Area Pass geeft je 5 dagen lang onbeperkt reizen met de meeste JR treinen in het westen van het hoofdeiland Honshu. Bezoek steden als Kyoto, Osaka, Himeji en Hiroshima. Bovendien kun je tussen Osaka en Hiroshima onbeperkt reizen met de Sanyo Shinkansen.

Atoombomkoepel
De atoombomkoepel in Hiroshima.

Waar kan ik de Kansai Hiroshima Area Pass gebruiken?

De Kansai Hiroshima Area Pass is te gebruiken op alle lijnen van JR in reguliere treinen en Shinkansen treinen in de Kansai regio en het zuidelijke gedeelte van de Chugoku regio. Een aantal noemenswaardige bestemmingen zijn:

  • Osaka: De grootste stad van de Kansai regio. In het noorden, in de wijk Umeda ligt Osaka Station. Hier komen JR-lijnen vanuit Kyoto, Kobe en de noordelijke buitenwijken samen met het metronetwerk en private spoorlijnen Hankyu en Hanshin. Op Tennoji Station in het zuiden van de stad komen lijnen vanaf Wakayama, Kansai Airport en Nara samen. Beide stations zijn met elkaar verbonden via de JR Osaka Loop Line.
  • Kyoto: Het grootste station van de stad is Kyoto Station. Hier komen de JR-lijnen uit Osaka, Nara en het achterland in de prefectuur Shiga bij elkaar. Ook kun je vanaf hier een JR trein nemen naar Arashiyama.
  • Himeji: Het prachtig witte Kasteel Himeji ligt iets ten noorden van het JR station van de stad.
  • Kurashiki: Als oude handelsstad is Kurashiki bijzonder goed bewaard gebleven. Het historische gedeelte van de stad is bijzonder charmant.
  • Hiroshima: Dit is een bekende naam uit de geschiedenisboeken. In Hiroshima kun je niet om de monumenten heen die de verschrikkelijke verwoesting van de atoombom herdenken, maar er is meer. De stad zelf is een moderne, vrolijke stad en vlak om de hoek ligt het eiland Miyajima, een van de meest gefotografeerde locaties in Japan.
Kansai Hiroshima Area Pass