Kazuemachi

Kansai Hokuriku Area Pass

Kansai Hokuriku Area Pass

Bestel de Kansai Hokuriku Area Pass via Klook en ontvang direct een voucher waarmee je de pas af kunt halen op een van de inwisselpunten die ook gelden voor de Japan Rail Pass.

Klook

Voor een reis door Japan is de trein het vervoersmiddel bij uitstek. Met de Japan Rail Pass maak je onbeperkt gebruik van een groot aantal treinen in het hele land. Maar als je niet van plan bent om het hele land door te reizen is een regionale treinpas vaak voordeliger.

Met de Kansai Hokuriku Area Pass reis je 7 dagen lang onbeperkt met de meeste JR treinen in de Kansai regio, het gebied rond Osaka, Kyoto en Kobe. Bovendien kun je met deze pas een uitstapje maken naar de Hokuriku regio, het gebied rond Kanazawa en Fukui.

Zuiho-in
Een van de vele tempel-tuinen in Kyoto.

Waar kan ik de Kansai Hokuriku Area Pass gebruiken?

De Kansai Hokuriku Area Pass is te gebruiken op alle lijnen van JR in reguliere treinen in de Kansai en Hokuriku regio’s. Ook kun je gebruik maken van een gedeelte van de Sanyo Shinkansen en Hokuriku Shinkansen hogesnelheidslijnen. Een aantal noemenswaardige bestemmingen zijn:

  • Osaka: De grootste stad van de Kansai regio. Het belangrijkste treinstation in de stad is Osaka Station. Hier komen spoorlijnen vanuit de hele regio samen en sluiten aan op het metronetwerk.
  • Kyoto: In Kyoto Station komen de JR-lijnen uit Osaka, Nara en de Hokuriku regio bij elkaar. Ook kun je vanaf hier een JR trein nemen naar Arashiyama.
  • Himeji: Het prachtig witte Kasteel Himeji ligt iets ten noorden van het JR station van de stad.
  • Kanazawa: De belangrijkste stad in de Hokuriku regio, die wel eens vergeleken wordt met Kyoto. Hier wandel je door geisha- en samoerai wijken of door een van de mooiste tuinen van Japan.
Kansai Hokuriku Area Pass