Yudanaka Onsen

Nagano Niigata Area Pass

Nagano Niigata Area Pass

Bestel de Nagano Niigata Area Pass via Klook en ontvang direct een voucher waarmee je de pas af kunt halen op een van de inwisselpunten die ook gelden voor de Japan Rail Pass.

Klook

Reis je voor de eerste keer naar Japan en wil je de hoogtepunten van het land zien? Dan heb je met de Japan Rail Pass echt waar voor je geld. Als je vaker in Japan geweest bent vind je het misschien leuker een bepaalde regio beter te leren kennen. In dat geval is een regionale treinpas misschien een betere optie voor je.

Je zou bijvoorbeeld het achterland van Tokyo kunnen verkennen. De stad Nagano ligt diep in de bergen en is een begrip onder wintersporters en onsen liefhebbers. Daarachter, aan de kust van de Zee van Japan, ligt de prefectuur Niigata. Om de gemoedelijke cultuur en de heerlijke keuken van deze regio te ontdekken kun je gebruik maken van de Nagano Niigata Area Pass. Met deze treinpas reis je 5 dagen onbeperkt met alle JR treinen in de regio.

Zenko-ji
De Zenko-ji tempel in Nagano.

Waar kan ik de Nagano Niigata Area Pass gebruiken?

De Nagano Niigata Area Pass is te gebruiken op alle treinen van JR in de regio rond Tokyo en in de prefecturen Nagano en Niigata. Daarnaast is de pas ook geldig op een aantal private spoorwegen in de regio. Reis 5 dagen onbeperkt met de volgende lijnen:

JR East Nagano Niigata Area Pass