Shirakami-Sanchi

Shirakami-Sanchi

Shirakami-Sanchi

Shirakami-Sanchi

Op de grens van de prefecturen Aomori en Akita, in het noorden van de Tohoku regio, ligt de bergketen Shirakami-Sanchi. In de kern van het gebergte groeit een oerbos van de laatste overgebleven Japanse beuken, waardoor het hele gebied in 1993 opgenomen is op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Anmon Watervallen

Anmon Watervallen

De belangrijkste trekpleister van de Shirakami-Sanchi is het netwerk van wandelpaden langs de bossen, bergketens, meren en watervallen. Een van de meest populaire wandelroutes is het pad dat naar de Anmon Watervallen voert. Deze drie watervallen liggen op ongeveer 90 minuten wandelen vanaf de noordoostelijke ingang van het park.

Tickets & Tours

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer is beperkt in het gebied. De enige busverbinding rijdt tussen Hirosaki Station en de parkeerplaats van de Anmon Watervallen. De beste manier om Shirakami-Sanchi te ontdekken is met een huurauto.