Rondreizen

Zou je zelf ook wel eens op reis willen door Japan? Je kunt via een reisorganisatie een pakketjes boeken, of je kunt zelf je eigen reis samenstellen. Als je zelf je reis samenstelt hebt je meer flexibiliteit, maar moet je ook zelf de beslissing nemen waar je naartoe gaat. Met onze routes willen we je daarbij een handje helpen. Ervaar Japan in je eigen tempo. Deze routes zijn ideeën die je kunt gebruiken om zelf je eigen reis te plannen.

Bij Ervaar Japan kun je een complete Japan reis helemaal zelf samenstellen. Je kiest je eigen hotels en activiteiten. Je kiest of je reist per auto of per trein. Maar soms is het ook wel lekker als je je over die dingen niet druk hoeft te maken. Als je liever een complete reis in een keer boekt hebben we natuurlijk ook een ruime keuze.


Djoser

Djoser onderscheidt zich al meer dan 30 jaar door het aanbieden van een “andere manier van reizen”. De vrijheid van een individuele reis, gecombineerd met het gemakt van een volledig verzorgde rondreis.

Voor alles wordt gezorgd. Je hotels zijn geboekt, je vlucht is geregeld en je krijgt op iedere Japan reis een Japan Rail Pass mee. Een professionele reisleider is continue aanwezig om je te helpen als je er behoefte aan hebt, maar trekt je er liever zelf op uit dan heb je die vrijheid ook.

Ervaar Japan raadt dan ook de reizen van Djoser aan als je Japan wilt gaan ontdekken maar zeker wilt weten dat je niet ergens vast komt te zitten.

Aanbod

15 dagen22 dagen22 dagen incl. Hokkaido
 € 2.495€ 3.495€ 3.595
15 dagen, 14 nachten22 dagen, 21 nachten22 dagen, 21 nachten
Reisafstand: 795 kmReisafstand: 1.873 kmReisafstand: 2.323 km
Aantal stops: 7Aantal stops: 12Aantal stops: 11
Je bezoekt: Tokyo, Matsumoto, Takayama, Shirakawa-go, Kyoto, Koyasan, OsakaJe bezoekt: Tokyo, Matsumoto, Takayama, Kyoto, Nara, Koyasan, Osaka, Himeji, Hiroshima, Kumamoto, Nagasaki, FukuokaJe bezoekt: Osaka, Koyasan, Kyoto, Nara, Takayama, Matsumoto, Tokyo, Hakodate, Toyako, Ashikawa, Sapporo
Focus: hoogtepunten van JapanFocus: hoogtepunten en meerFocus: hoogtepunten van Honshu en Hokkaido
Met Nederlands-talige reisbegeleidingMet Nederlands-talige reisbegeleidingMet Nederlands-talige reisbegeleiding
Vervoer per trein en busVervoer per trein en busVervoer per trein en bus
meer info »meer info »meer info »

Koning Aap

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Koning Aap biedt een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar alle continenten. Ook Japan zit in hun repertoire. Als reisorganisatie staat Koning Aap hoog aangeschreven en ook de Japan reizen zijn van hoge kwaliteit.

Alles is voor je georganiseerd, van vlucht tot accommodatie en van vervoer tot excursie. Uiteraard reist er een Nederlands-talige reisbegeleider mee die Japan kent als de binnenkant van zijn/haar broekzak en die je op weg kan helpen als je eens iets wilt ondernemen buiten de groep om.

Het aanbod van Koning Aap richt zich meer op het westen van Japan dan de reizen van Djoser.

Aanbod

15 dagen22 dagen22 dagen incl. Hokkaido
 € 2.795€ 3.395€ 3.895
15 dagen, 14 nachten22 dagen, 21 nachten22 dagen, 21 nachten
Reisafstand: 1.142 kmReisafstand: 1.473 kmReisafstand: 2.715 km
Aantal stops: 7Aantal stops: 8Aantal stops: 9
Je bezoekt: Fukuoka, Beppu, Hiroshima, Onomichi, Okayama, Kyoto, TokyoJe bezoekt: Fukuoka, Nagasaki, Aso, Usuki, Matsuyama, Kurashiki, Kyoto, TokyoJe bezoekt: Kagoshima, Aoshima, Ashizuri, Takamatsu, Osaka, Hakodate, Toyako, Ashikawa, Sapporo
Focus: het prachtige, minder toeristische westen van JapanFocus: het prachtige, minder toeristische westen van JapanFocus: het prachtige, minder toeristische westen van Japan en Hokkaido
Met Nederlands-talige reisbegeleidingMet Nederlands-talige reisbegeleidingMet Nederlands-talige reisbegeleiding
Vervoer per trein en busVervoer per trein en busVervoer per trein en bus
meer info »meer info »meer info »

PANGEA Travel

PANGEA Travel

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het aanbieden van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. De wensen van de individuele reiziger staan dan ook altijd voorop. Je reisschema wordt volledig aan jouw wensen aangepast.

Zodra jij akkoord bent met het voorgestelde reisschema wordt de reis voor je vastgelegd. Je reist individueel en voornamelijk met het openbaar vervoer door Japan. Kies je voor een excursie met gids dan kun je er altijd vanuit gaan dat die gids kundig is en vloeiend Engels spreekt.

Wil je volledig zelf de controle hebben over waar je heen gaat en wat je ziet met het gemak dat alles voor je geregeld wordt? Dan raden we PANGEA Travel aan. Alle reizen worden volledig aan jouw wensen aangepast. Er zijn een aantal voorbeeld reisschema’s voor je uitgewerkt die als uitgangspunt kunnen dienen.

Aanbod

Luxe reis JapanNattuurreis HokkaidoJapan compleet
v.a. € 5.000€ 1.500 – € 2.000€ 3.500 – € 4.000
8 dagen, 7 nachten12 dagen, 11 nachten18 dagen, 17 nachten
Reisafstand: 795 kmReisafstand: 1.065 kmReisafstand: 1.955 km
Aantal stops: 7Aantal stops: 11Aantal stops: 11
Je bezoekt: Tokyo, Kamakura, Hakone, Mount Fuji,  Kyoto, Nara, OsakaJe bezoekt: Sapporo, Furano, Sounkyo Onsen, Daisetsuzan NP, Kawayu Onsen, Akan NP, Utoro Onsen, Shiretoko NP, Kushiro, Kushiro Shitsugen NP, SapporoJe bezoekt: Tokyo, Hakone, Mount Fuji, Takayama, Kyoto, Mount Koya, Hiroshima, Miyajima, Beppu, Nagasaki, Fukuoka
Focus: comfort, luxe en ultieme Japanse gastvrijheidFocus: spectaculaire natuur van HokkaidoFocus: hoogtepunten van Japan
Individuele reis op maat samengesteldIndividuele reis op maat samengesteldIndividuele reis op maat samengesteld
Privé vervoer en vervoer per trein op basis van 1e klasVervoer per trein en huurautoVervoer per trein (Japan Rail Pass inclusief) en bus
meer info »meer info »meer info »

Shoestring

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Zoals de naam al aangeeft richt Shoestring zich op de budget-bewuste reiziger. In vergelijking met landen als Thailand en Vietnam is Japan relatief duur, maar met een beetje inzicht is het ook best een interessante bestemming voor mensen met een beperkt budget.

Behalve groepsreizen biedt Shoestring ook single’s reizen, speciaal voor alleen reizenden.

Reizen op een budget betekent niet dat Shoestring bezuinigd op kwaliteit. Alle reisproducten van deze reisorganisatie staan hoog aangeschreven. Ervaar Japan werkt dan ook graag samen met deze touroperator.

Aanbod

10 dagen15 dagen22 dagen
 € 1.499€ 2.399€ 2.899
10 dagen, 9 nachten15 dagen, 14 nachten22 dagen, 21 nachten
Reisafstand: 572 kmReisafstand: 1.133 kmReisafstand: 1.234 km
Aantal stops: 3Aantal stops: 5Aantal stops: 6
Je bezoekt: Osaka, Magome, TokyoJe bezoekt: Fukuoka, Sandankyo, Kurashiki, Kyoto, TokyoJe bezoekt: Fukuoka, Hiroshima, Okayama, Osaka, Matsumoto, Tokyo
Focus: grootste steden van JapanFocus: hoogtepunten van west-JapanFocus: hoogtepunten van Japan
Met Engels-talige reisbegeleidingMet Engels-talige reisbegeleidingMet Engels-talige reisbegeleiding
Vervoer per trein en busVervoer per trein en busVervoer per trein en bus
meer info »meer info »meer info »