Nippon Zasshi

Nippon Zasshi

Geschreven door Nippon Zasshi


Japanse talismannen

Japanse talismannen

6 juli 2016

Engimono zijn Japanse talismannen die voor bijvoorbeeld een betere toekomst, betere visvangst of goede schoolresultaten moeten zorgen.

Japanse geluks- en ongeluksgetallen

Japanse geluks- en ongeluksgetallen

6 januari 2016

In Japan, en heel wat andere Aziatische landen, hebben ze angst voor het getal vier. Die angst wordt ook wel tetrafobie genoemd.

Waarom Japanners zo oud worden

Waarom Japanners zo oud worden

8 maart 2015

Japanners worden heel oud. Volgens sommigen ligt het aan de genen, volgens anderen aan een gezonde levensstijl.

Japanners zweten niet?!

Japanners zweten niet?!

14 maart 2014

Ben je in Japan al eens op zoek gegaan naar deodorant? Japanners zweten niet. dus de kans bestaat dat je die niet vindt of dat de keuze niet erg groot is.

Japanners willen geen seks

Japanners willen geen seks

6 november 2013

Japanse jongeren zijn niet meer geïnteresseerd in relaties en willen vaak ook geen seks. De Japanse media hebben hier zelfs een naam aan gegeven.

Speelsnoep

Speelsnoep

5 juli 2012

Als ik naar Japan ga, is het voor het overheerlijke, verleidelijke, eindeloos aanwezige, kleurrijke en vooral lekkere speelsnoep!

Gundam Café Akihabara

Gundam Café Akihabara

20 augustus 2010

We hadden net enkele uren in Ginza rondgelopen, dus we waren ook wel toe aan een verfrissing, een perfect excuus om het Gundam Café binnen te gaan.

Genji Monogatari

Recensie: Genji Monogatari

16 november 2009

Genji Monogatari is een roman die bestaat uit 53 hoofdstukken en zowat duizend bladzijden en is een van de belangrijkste Japanse literaire werken.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function varia_the_posts_navigation() in /home/customer/www/ervaarjapan.nl/public_html/wp-content/plugins/ervaarjapan/templates/archive-author.php:65 Stack trace: #0 /home/customer/www/ervaarjapan.nl/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/customer/www/ervaarjapan.nl/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/customer/...') #2 /home/customer/www/ervaarjapan.nl/public_html/index.php(17): require('/home/customer/...') #3 {main} thrown in /home/customer/www/ervaarjapan.nl/public_html/wp-content/plugins/ervaarjapan/templates/archive-author.php on line 65
WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.

400_401_403_bgr
circle_dots
401_403_graphic