Stefanie

Stefanie

Geschreven door Stefanie


Onbekend Kyoto

7 keer onbekend Kyoto

10 augustus 2021

Wist je dat de provincie Kyoto boordevol verborgen schatten zit voor wie weg wil van de drukte? Laat ons 7 plekken in onbekend Kyoto aan je voorstellen

2 hippe buurtjes in Tokyo: Daikanyama en Nakameguro

28 juli 2021

Wil je naar de hippe buurtjes in Tokyo? Daikanyama en Nakameguro ten zuiden van Shibuya zijn heerlijke lokale wijken met coole winkeltjes en goede kleine restaurants.

5x ontspannen in Japan

21 juli 2021

Bij een intensief reisprogramma is het fijn om ook wat rust in te bouwen. Er zijn een overvloed aan manieren om heerlijk te ontspannen in Japan, wij introduceren er 5!

3x tv programma’s over Japan voor je op reis gaat

19 juli 2021

Voorpret is de helft van je reisplezier! Bereid je voor op een Japan reis met deze 3 goede tv programma’s over Japan.

Sterren kijken in Japan

16 juli 2021

Ga je naar Japan en houd je van waarnemen? Dat komt goed uit, want er zijn veel lekker donkere plekken waar je goed kunt sterren kijken in Japan!

Tokyo met kinderen van 4-12

12 juli 2021

Is dat wat, op vakantie naar Japan met kinderen? Absoluut, en we helpen je graag op weg met wat leuke tips voor Tokyo met kinderen van 4 tot 12 jaar.

Strandvakantie in Japan

2 juli 2021

Waar denk jij aan als je aan Japan denkt? Cultuur? Geschiedenis? Het land heeft zoveel meer te bieden. Een strandvakantie in Japan is een leuke afwisseling.

5 gave buitenactiviteiten in Japan

29 juni 2021

In Japan is veel te beleven op het gebied van geschiedenis en cultuur, maar wist je dat er ook veel gave buitenactiviteiten in Japan te doen zijn?

7 verborgen parels in Okinawa

28 mei 2021

Ga je op vakantie naar Japan? Overweeg dan om Okinawa als strand verlenging toe te voegen! Dit zijn 7 verborgen parels in Okinawa die je moet ervaren.