Wouter

Wouter

Over Wouter

Woonde 5 jaar in Japan en is cultureel ervaringsdeskundige.

Geschreven door Wouter


6 goede Japanse kookboeken

6 goede Japanse kookboeken

11 november 2021

Wat is er nou leuker dan experimenteren in de keuken? Kook je graag Japans, dan zijn deze 6 Japanse kookboeken voor jou.

Reizen naar Kyoto

6 november 2021

Kyoto heeft geen eigen luchthaven. Voor je reis naar Kyoto neem je het vliegtuig naar Osaka en vanaf daar reis je verder met het openbaar vervoer.

Het weer in Kyoto

28 oktober 2021

Kyoto ligt middenin Japan op 35 graden noorderbreedte. Dat is ongeveer dezelfde afstand van de evenaar als Gibraltar. Het weer in Kyoto is subtropisch.

Handige apps voor een reis in Kyoto

6 september 2021

Je telefoon kan je helpen om je weg te vinden door een onbekende stad. Deze handige apps komen goed van pas tijdens je verblijf in Kyoto.

Beste reistijd voor Kyoto

6 juni 2021

Wat de beste reistijd is voor Kyoto hangt natuurlijk af van wat je graag wilt zien, maar het weer speelt natuurlijk een grote rol.

4 populaire weekend bestemmingen buiten Tokyo

7 april 2021

Tokyo is een bruisende bestemming. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad, kies dan voor een van deze populaire weekend bestemmingen.

3 mooiste plekken van Japan

29 maart 2021

In 1643 stelde filosoof Hayashi Gaho een lijst samen met de 3 mooiste plekken van Japan. Deze lijst is nog steeds actueel.

Gratis virtuele reis door Japan

19 maart 2021

Echt naar Japan kan nu even niet. Gelukkig kun je ook een virtuele reis naar Japan maken, helemaal gratis!

5 best beoordeelde virtuele tours

10 maart 2021

Reizen naar Japan zit er nog even niet in. Behalve thuis werken kun je ook thuis reizen. Dit zijn de 5 best beoordeelde virtuele tours door Japan.

6 Studio Ghibli film locaties

19 februari 2021

De animatiefilms van Studio Ghibli zijn natuurlijk niet echt op locatie gefilmd. In heel Japan zijn wel plekken te ontdekken die in de films terug te zien zijn.