Bedrijven waar je kunt werken

Bedrijven waar je kunt werken

Op deze pagina

Als je zowel Japans als Engels (vloeiend) spreekt zijn de mogelijkheden talrijk. Als je Japans nog niet op het niveau is dat je graag zou willen maar je wilt toch graag in Japan werken, dan kom je al snel uit het geven van Engelse les. De grote bedrijven hebben wereldwijd wervingskantoren. Voor de vacatures van de kleinere scholen en andere bedrijven kun je een kijkje nemen op een van de vacature sites. Ben je op zoek naar een leuke manier om wat extra geld te verdienen, kijk dan eens naar de mogelijkheden van werken als model.

Bedrijven

Aeon

Aeon is een van de grootste aanbieders van Engelse conversatie lessen in Japan. De leeftijd van de studenten varieert van jonge kinderen die net beginnen met Engels tot senioren die hun niveau graag op peil willen houden. Aeon heeft scholen verspreid over heel Japan en biedt zowel in de stedelijke gebieden als op het platteland een gevarieerd aanbod aan cursussen aan.

Berlitz

Berlitz is een grote naam op het gebied van taal educatie wereldwijd. Zo ook in Japan. Onder de buitenlanders die in Japan werken is het algemeen bekend dat Berlitz de beste talenschool in het land is. Zowel voor studenten als voor werknemers. Het niveau van professionaliteit ligt hoog, wat ook betekend dat niet zomaar iedereen bij Berlitz aan de slag kan. Een achtergrond in les geven en passie voor het vak worden bij Berlitz beloond.

iTTTi Japan

iTTTi Japan onderhoud een netwerk van zo’n 1200 les lokalen verspreid over alle regio’s van Japan met uitzondering van Tokyo en de eilanden van Okinawa. De focus ligt op Engelse conversatie lessen voor kinderen tussen 3 en 15 jaar oud. Peppy Kids Club is het hoofd merk waaronder iTTTi Japan de meeste lokalen heeft ondergebracht. iTTTi Japan opereert ook lokalen onder de merken Goosky Studio en Wish Academy. iTTTi Japan leraren worden in sommige regio’s ook ingezet voor onderwijs ondersteuning in het middelbaar onderwijs.