Stranden van Japan

Stranden van Japan

Op deze pagina

Misschien is een strandvakantie niet het eerste waar je aan denkt als je een reis naar Japan plant. Bedenk je echter dat Japan uit maar liefst 14.121 eilanden bestaat kan het haast niet anders of er moeten ook wel een paar mooie stranden te vinden zijn. De zuidelijke regio Okinawa is een archipel van subtropische eilanden die zich bijzonder goed lenen voor een strandvakantie, maar ook elders in Japan kun je prima terecht.

Stranden van Japan


 • Eef Strand

  Eef Strand

  Het Eef Strand ligt aan de oostkust van Kume Eiland. Hoewel dit het meest toeristische strand van het eiland is, is het er nooit echt druk.

 • Hatenohama Strand

  Hatenohama Strand

  Het Hatenohama Strand ligt op een zandbank ten oosten van Kumejima Eiland in Okinawa en is een van de mooiste stranden van Azië.

 • Maehama Strand

  Maehama Strand

  De stranden van Miyako Eiland zijn de besten van Japan. Maehama Strand is het beste strand van het eiland.

 • Shirahama Strand

  Shirahama Strand

  Het 800 meter lange Shirahama Strand is een van de beste stranden op het Izu schiereiland en een populaire weekend bestemming voor inwoners van Tokyo.

 • Sunayama Strand

  Sunayama Strand

  Een van de mooiste stranden van Miyako Eiland is het prachtig witte Sunayama Strand aan de noordoost kust van het eiland.

 • Yoshino Kaigan Strand

  Yoshino Kaigan Strand

  Het Yoshino Kaigan Strand is het beste strand van Miyako Eiland om te snorkelen. Vanaf het strand loop je hier zo naar een prachtig koraalrif.